Covid-19

COVID-19 

COVID-19 TILTAK

VELKOMMEN TIL EN TRYGG UTELIVSOPPLEVELSE


I henhold til nye retningslinjer for serverings- og skjenkesteder i Stavanger foregår nå all bestilling, betaling og servering ved bord. Det er også krav om at det skal holdes én meter avstand mellom bordene, mellom gjestene og mellom gjester og betjening.


God hygiene og avstand er utrolig viktig, og vi ber dere holde dere hjemme ved sykdom. Vi har infotavler og hånddesinfeksjon lett tilgjengelig, og dere kan stole på at vi følger smittevernsreglene fra FHI. Vi har i tillegg strenge interne rutiner og tar nødvendige forholdsregler for å hindre smitte.


Due to Covid-19 there are a few restrictions: Remember social distancing, minimum one meter. All ordering, payment and service at the table, we are not allowed to serve anyone at the bar counter. We have anti-bac available and adhere to all government issued rules and guides in regards to hygiene standards.


OPPDATERING 20. NOVEMBER

NYE NASJONALE SMITTEVERNSTILTAK


 (scroll down for information in English)


Nye nasjonale smitteverntiltak gjeldende fra 07/11/20

Nasjonal skjenkestopp kl. 24.00. Serveringssteder med skjenkebevilling kan ikke slippe inn nye gjester etter kl. 22.00. Endringen iverksettes ved midnatt, natt til lørdag 7. november.


Nye åpningstider for Bøker og Børst blir da: 10:00 - 23:00 hver dag

Vi slipper ikke inn nye gjester etter kl. 22:00


I henhold til nye retningslinjer for serverings- og skjenkesteder i Stavanger foregår nå all bestilling, betaling og servering ved bord. Det er også krav om at det skal holdes én meter avstand mellom bordene, mellom gjestene og mellom gjester og betjening.


God hygiene og avstand er utrolig viktig, og vi ber dere holde dere hjemme ved sykdom. Vi har infotavler og desinfiserende lett tilgjengelig, og dere kan stole på at vi følger smittevernsreglene fra FHI. Vi har i tillegg strenge interne rutiner og tar nødvendige forholdsregler for å hindre smitte.

OPPDATERING 13. OKTOBER

REGISTRERING AV KONTAKTINFORMASJON


Alle serveringssteder har nå fått krav fra regjeringen om å registrere kontaktopplysninger til de gjestene som samtykker til det. Dette for å lette eventuell smittesporing.


Vi har ett system for dette bygget inn i vårt nettbaserte ordre system (ordr.no). Når du besøker oss og bestiller via det nettbaserte ordresystemet kan du velge å gi samtykke til at informasjonen din blir lagret. Lagring av personopplysninger gjøres etter gitte regler fra myndighetene og GDPR-reglement. Dataen vil ikke kunne hentes ut med mindre det etterspørres av myndighetene.


Du kan også sende kodeord BB + ditt navn til 59 44 44 00


KONTAKTFRI BESTILLING OG BETALING

I forbindelse med Covin-19 har vi kun bordservering. Etter myndighetenes anbefaling har vi i likhet med mange av våre kollegaer innført kontaktfri meny, bestilling og betaling.


På alle bord finner man en QR kode som man scanner med kamera på mobilen (eller med en QR kode app på enkelte modeller). Man kommer da direkte inn i vår nettmeny og bestiller og betaler direkte i tjenesten. Man kan betale med både VIPPS og Visa. Om man ikke har mobil eller av andre grunner ikke kan bestille kontaktfritt er det bare å ta kontakt med betjeningen.


Vi benytter oss av dette systemet av smittevernshensyn for minimere kontakt mellom servitør og gjester, og for å få ett mest mulig effektivt system for bordservering.


Du kan se menyen ved å trykke på "se meny" under.


NB Alkoholmenyene er kun tilgjengelig fra kl. 10:00

(13:00 på søndager)ADRESSE

Øvre Holmegate 32

("Fargegaten")

4006 Stavanger

ÅPNINGSTIDER

 

10:00 - 23:00 alle dager


FØLG OSS

© Copyright Bøker og Børst 2018. All Rights Reserved.